The Magic Mumble Jumble presenteert The Secret Recordings

Helaas is 11 juli afgelast. Een nieuwe datum wordt na 13 augustus bekend gemaakt.

The Secret Recordings is de titel van het nieuwe album èn het intieme concert dat The Magic Mumble Jumble zou geven bij ons op zondag 11 juli. Wij zijn vereerd een podium te mogen bieden aan deze 8-koppige folk/popband. 

De Openbaring van The Secret Recordings, het nieuwe album van The Magic Mumble Jumble, is sinds deze april een feit. Zoals de titel van dit album het al zegt: de bandleden zijn opgenomen zonder dat ze het zelf wisten! Soms moet je een risico nemen om iets speciaals ervoor terug te krijgen.

Fonds Podiumkunsten

Om zijn dankbaarheid aan de band te tonen, wil frontman Paul Istance hen via de subsidieregeling ‘Balkonscene’ van Fonds Podiumkunsten de mogelijkheid geven om juist in Coronatijd toch een release-concert te geven met fysiek aanwezig publiek. Dit maakt het proces van een nieuw album helemaal af.

Met Willemsvaart van het centrum halen en brengen

Wie vanuit het centrum komt en het concert wil bijwonen, kan gebruik maken van de pendel service van Willemsvaart. Voor € 2,- stap je op in de stad om 17.30 uur en tegen 22.00 uur word je vanaf Waterkant weer teruggevaren. Om zeker te zijn van een plek op de boot, reserveer je een kaartje via info@willemsvaart.nl.

Aanvang: 18.30 uur

Entree gratis. Wegens beperkte plaatsen is reserveren gewenst. En ook hier geldt: Heb je corona gerelateerde klachten? Blijf dan thuis!