FEESTJES EN BRUILOFTEN

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent in het organiseren van een feestje bij Waterkant. We informeren u graag en ontvangen uw aanvraag bij voorkeur via de email. 
 
Het terras is omringd door bomen en water. We hebben een grote partytent, overkapping op het terras en heaters beschikbaar mocht het weer even niet meewerken. Zo kunt u droog en warm zitten. In onze ervaring is het dan juist extra gezellig.

Wilt u meer informatie over feesten? Stuur een mail naar alles@dewaterkant.nl.

KINDERFEESTJES

Speciaal voor kinderen is er een feestarrangement bestaande uit een uur roeien (2 bootjes) en voor 10 kinderen pannenkoeken met suiker, jam en stroop en kannen limonade aan een gedekte tafel. De kosten zijn 120 euro voor 10 kinderen.

Een taart (voor 10 personen) met de naam van de jarige er op kan door ons worden gemaakt en kost 45 euro.

Kinderfeestjes zijn alleen door de week mogelijk en niet op feestdagen.

Groepsreserveringen

Er zijn een aantal zaken die handig zijn om te weten:

Wij turven altijd. Dat vinden wij eerlijker, dan drank op afkoop. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. 
Als indicatie houden wij bij een offerte altijd € 7,50 per persoon per uur voor drankjes aan. Het eindbedrag komt tot nu toe lager uit dan de schatting op onze offertes.

Afhuren van het terras voor een privéfeest kan alleen in zéér uitzonderlijke gevallen. 

Reserveringskosten

Voor een aparte plek voor uw gezelschap op het gras met een grote tafel, aankleding, evt. heaters en overkapping berekenen wij reserveringskosten.  

Doordeweeks:  € 150- plus: per persoon per uur € 1,-
Weekenden: € 250,-  plus: per persoon per uur € 1,-