Paradijsvaarten 2 t/m 18 juli: muziek & theater op het water

De Parade is weer neergestreken in het Westbroekpark. Waterkant, Willemsvaart en de Muziekacademie Den Haag hebben daarom samen een leuk randprogramma gemaakt.

Kom alvast in de sfeer voordat je naar de Parade gaat of boek een Paradijsvaart wanneer je naast een Parade kaartje hebt gegrepen.

Willemsvaart legt dagelijks aan bij de steiger van Waterkant waar je op kunt stappen voor een Paradijsvaart: Een boottocht met muziek & theater op het water.

Kom een hapje eten, of doe een take-away, neem je wijntje mee op de boot (we verkopen ook halve flesjes wijn) en geniet .

Behalve de Paradijsvaarten hebben we op 3 en 17 juli DJ’s te gast.

Zaterdag 3 juli heeft Waterkant Scroll Radio te gast. Voor de bunker zijn om 16.00 uur Da_Proklamator en om 18.00 uur Human Nature DJ te horen. Deze ‘ Garden Sessions’ worden opgenomen en zijn later te beluisteren op Scroll Radio.

Twee weken later, op 17 juli, is de laatste zaterdag van de Parade. Traditiegetrouw is het dan feest met Tabass-co DJ’s bij Waterkant. Helaas hebben we het Tabass-co feestje moet annuleren na de verscherpte maatregelen, die gelden na de laatste persconferentie.

Kijk hieronder voor het hele programma en boek je kaartje.

Kaartjes: € 10,- via info@willemsvaart.nl of, wanneer er nog een plekje is, ter plaatse bij de boot.

Omstreeks 18.00 uur is er voor de terrasbezoekers al een stuk van het programma te zien en te horen. De rest van het programma is te beleven tijdens het varen op de boot van Willemsvaart.

Supertrots zijn we op ‘onze’ Valerie Scheffers, die met Nora van der Winden het spits afbijt op vrijdag 2 juli. Deze getalenteerde dames brengen popliedjes.

Zondag 4 juli en vrijdag 9 juli, zaterdag 17 en zondag 18 is voor de Johnny Cash liefhebbers. Varen èn luisteren naar Johnny’s beste liedjes vertolkt door de Cash Covers.

Op maandag 5, dinsdag 6 èn maandag 12 juli stapt niemand minder dan Esmee van Nieuwenhuizen in de boot. Samen met Peter le Feber staat zij garant voor kleurrijke opera klanken.

Peter is er ook op donderdag 8, dinsdag 13 en donderdag 15 juli voor Jiddische klanken samen met Esther Ephraim.

Verder in de week is er Gypsy & Klezkof Klezmer muziek, komt Merijn Ruis liedjes zingen en komen de Haagse hitjes langs van Onwijs Gijs. Studenten en docenten van de muziekacademie doen mee en op een aantal dagen is er zelfs theater op de boot.

Als Schaduwtheater de Halve Maan verzorgen Irma & Dorien bijzonder schaduwtheater voor jong & oud. Onvergetelijk theater op het water!

Het begin- en eindpunt is bij Waterkant. De Paradijsvaart duurt ongeveer 45 minuten.

Op de Willemsvaart boot mogen geen zelf meegebrachte consumpties worden genuttigd.