ROEIBOTEN

U kunt dagelijks vanaf 10.00 uur een bootje huren.

Er passen ongeveer 5 volwassenen in een roeiboot. Zelfs bij 10 personen zinkt ‘ie niet – maar dan zit u wel wat krap! 

In het weekend, tijdens schoolvakanties en op feestdagen kunt u geen losse bootjes reserveren. Dan is het zo druk dat we een wachtlijst aanhouden. U kunt gewoon langskomen voor een bootje of u belt naar 070 3502863 om te vragen of het druk is. Een drankje op ons zonnige grasterras maakt het wachten zeer aangenaam.

Picknickbootjes kunt u wel het hele seizoen reserveren.

Kosten en borg

Om uw besproken bootje of om spontaan een roeibootje zonder picknick te huren kunt u terecht bij ons loket. We vragen iedereen om borg of legitimatie bij het huren van een boot.

Kosten: 12 euro per boot per uur
Borg: Een legitimatiebewijs of 50 euro achterlaten.

Zwemvesten zijn in alle maten aanwezig en mogen geleend.

VARENDE TERRASBOOT

We hebben een terrasboot die met haar stille motor als geluidloos varend balkon met u rondvaart. Het is erg gezellig als familie- of bedrijfsuitje of met uw huisgenoten! Met maximaal 12 mensen (1000 kilo) kunt u hierop lunchen, dineren of een eigen picknickmand meenemen terwijl u met een schipper door de grachten vaart.

Met muziekje, drankje en/of hapje en met loungekussens is deze varende terrasboot te huren. Stuur een mailtje met uw wensen of vraag de mogelijkheden via alles@dewaterkant.nl

Kosten en borg

  • Doordeweeks: 120 euro voor het eerste uur
  • In het weekend: 170 euro voor het eerste uur
  • Daarna betaalt u 20 euro per uur
  • We vragen 100 euro aanbetaling als de reservering bevestigd is. Bankrekeningnummer NL79 ABNA 048 2654 163 t.n.v. WATERKANT o.v.v. naam, terrasboot en datum van uw komst. 
  • De borg bedraagt 100 euro.
  • High Tea, borrelhapjes, Lunch of een 3 gangen menu op de terrasboot inclusief gedekte tafel, graag van tevoren bestellen.
  • Drankjes kunnen ter plekke besteld en meegenomen.